Transparent
Inloggen
Sluiten

Goor waarschuwt Feyenoord

3 juni 2005 20:51 - La Derniere Heure

Verslaggever: K

In een interview met La Derniere Heure in Belgie liet Bart Goor niets aan duidelijkheid te wensen over naar aanleiding van de interesse van Anderlecht. "Het hangt allemaal af van wat Feyenoord koopt. Tot nu toe zijn er veel geruchten maar geen transfers. Ik ben van plan om volgend week de directie te spreken. Versterking is nodig! Anders moet ik me gaan herbezinnen op mijn situatie. Ik ben een ambitieuze speler."

Bart Goor kijkt met plezier terug op zijn jaren bij Anderlecht en hij zou er dan ook graag zijn carriere afsluiten. Dan zullen de clubs er wel uit moeten komen, en als ze dat doen dan Goor ook. Wellicht wil hij bij een langer contract wel wat salaris inleveren om terug te gaan naar zijn oude liefde. Vooralsnog verwacht hij echter niet dat het zover komt, aangezien Feyenoord hem niet wil laten gaan.
Volgens hem is Anderlecht te vergelijken met Feyenoord. Het voordeel van de Belgische club is echter dat zij jaarlijks meespelen om de titel en meedoen in de Champions League. "De Champions League is een enorme uitdaging voor mij. Ik wil mijn carriere beeindigen met prijzen."

Volgens Goor zijn er meer geinteresseerde clubs. Volgens Goor is de situatie veranderd omdat hij voor Gullit bij Feyenoord was gekomen en die is er nu niet meer.

Meer op La Derniere Heure




Tags

goor anderlecht waarschuwt belgie derniere gullit herbezinnen heure liefde titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda