Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt prolongeert titel Man of the Season

Verslaggever: K

Dirk Kuyt is door de leden van Feyenoord Netwerk verkozen tot Man of the Season, de beste speler van het seizoen, 2004-2005. Hij prolongeerde de titel die hij vorig seizoen had overgenomen van Pierre van Hooijdonk. Het was al geruime tijd duidelijk dat hij de titel zou krijgen. Over het gehele seizoen genomen behaalde Kuyt maar liefst 157 punten. De punten worden het gehele seizoen door vergaard door in de Man of the Match verkiezingen.

Het andere deel van het zo succesvolle K2, Salomon Kalou, eindigde op de tweede plaats met 79 punten. Karim Saidi werd derde met 60,5 punt voor Goor. Ondanks de kritiek op Babos eindigde hij op een vijfde plaats. Hij was een aantal keren dermate belangrijk bij een in problemen verkerend Feyenoord dat hij nog 46 punten wist te vergaren. Hofs haalde het ondanks dat hij slechts een half seizoen meedeed en daarin diverse malen geschorst was nog een knappe achtste plaats.

Het aantal proteststemmen wegens de slechte wedstrijden die de supporters voorgeschoteld kregen is terug te vinden de klassering van 'Niemand'.

De definitieve top-10:

1 Dirk Kuyt 157,0
2 Salomon Kalou 79,0
3 Karim Saidi 60,5
4 Bart Goor 50,0
5 G?bor Babos 46,0
6 Shinji Ono 35,0
7 Patrick Lodewijks 33,0
8 Nicky Hofs 30,0
9 Niemand 26,0
10 Romeo Castelen 25,0

Meer op Hall of Fame: en eindstand
Tags

kuyt titel babos goor hofs kalou karim saidi salomon bor castelen hooijdonk klassering lodewijks malen match nicky ono proteststemmen romeo shinji vergaren verkerend verkiezingen voorgeschoteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki