Transparent
Inloggen
Sluiten

Talent Anderlecht krijgt garantie op plaats bij selectie Feyenoord

26 mei 2005 07:07 - Laatste Nieuws

Verslaggever: K

Het 17-jarige talent van Anderlecht Timothy Derijck liet in Het Laatste Nieuws weten dat hij na terugkomst in Belgie (hij is in Hongarije voor het EK kwalificatietoernooi onder 19) als het aan de centrale verdediger ligt een contract voor vier seizoenen ondertekent bij Feyenoord. "Feyenoord is gewoon een sportieve verbetering. Daar krijg ik volgend jaar de garantie op een stek in de A-kern. Bij Anderlecht had ik die ook, maar daar zijn ze met 30 man. In Rotterdam werken ze met een beperkte kern van 18 spelers. Dat er een nieuwe trainer komt, verandert niets aan mijn keuze. Je moet je overal bewijzen. Na mijn knappe winterstage met Anderlecht in Marbella kreeg ik nooit meer een kans bij de eerste ploeg. Ik vind dat jammer. Misschien geloofden ze niet genoeg in mij."

Hij hoeft niet de gang naar de rechtbank te maken om een transfer af te dwingen, zo zegt hij. "Feyenoord heeft me al beloofd dat het de gevraagde transfersom zal betalen."

Meer op Laatste Nieuws




Tags

anderlecht garantie kern belgie derijck geloofden hongarije kwalificatietoernooi marbella ondertekent rechtbank stek timothy winterstage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave