Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: bestuur blokkeerde komst Van Hooijdonk

23 mei 2005 23:46

Verslaggever: K

Ruud Gullit was samen met Zeljko Petrovic te gast in het programma Barend en Van Dorp. De vertrokken coach herhaalde daarin de 'conspiracy theory' dat van binnen Feyenoord hij al heel lang werd tegenwerkt. Onder andere uit het uitlekken van nieuws, maar ook door het pushen van Feyenoord dat Petrovic te gast moest zijn bij Voetbal Insite, waarin hij vervolgens werd 'afgemaakt' zag de coach elementen van zijn theorie.

Gullit liet weten dat hij van Wotte te horen had gekregen dat de plannen die hij had geen doorgang konden vinden voor volgend seizoen omdat er geen geld was. Al tijdens het scouten van Simons en Vitakic werd er erg vaag gedaan of er nu geld zou zijn of niet. Uiteindelijk werd duidelijk dat bij Feyenoord al lang intern duidelijk was dat er werd getwijfeld over de positie van Gullit.

Volgens Gullit had Van Hooijdonk hem in de winter laten weten graag als pinchhitter terug te komen naar de Kuip. Dat werd vervolgens geblokkeerd door het bestuur.

Meer op




Tags

gullit bestuur hooijdonk blokkeerde petrovic barend conspiracy dorp insite kuip pinchhitter scouten simons tegenwerkt theorie theory uitlekken vaag vitakic wotte zeljko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda