Transparent
Inloggen
Sluiten

Een middagje Gullit over zijn vertrek bij Feyenoord

23 mei 2005 18:37

Verslaggever: K

Ruud Gullit vertrok vanmiddag na gesprekken met de media met Petrovic uit De Kuip. Hij zal vanavond niet meer bij de supportersavond zijn. Deelname bij de Suriprofs sluit hij niet uit ter afleiding. Maar eerst ging hij in ieder geval iets drinken met Zeljko Petrovic. Gullit tegenover De Telegraaf: "Maar opgelucht voel ik me zeker niet. Ik vind het jammer om Feyenoord te verlaten. De club, de supporters blijven voor altijd in mijn hart. Ik hou van Feyenoord."

Meer: Gullit lachend weg uit De Kuip

Gullit noemde de uitspraken van Van den Herik vorige week in De Telegraaf achteraf vreemd. De Feyenoord voorzitter nam daarbij de kritiek op zich en liet weten dat Gullit zeker zou aanblijven. Ook de inhoud van het persbericht vond hij vreemd.

"Of dat raar is? Nee, daar zeg ik liever niets over. Dat laat ik aan anderen over. Maar ik heb er natuurlijk wel een mening over. Het is echter beter dat ik die voor me houdt. Van den Herik doet het op zijn manier. Dat moet ik accepteren. Of dat een goede manier is? Dat zal de toekomst uitwijzen. Hij doet het zoals hij denkt dat hij het moet doen. Daar kan en wil ik niet over oordelen."

Meer in de Telegraaf: Gullit: Jorien doet wat hij wil

Gullit haalde later uit naar het gebrek aan steun binnen de club. Volgens hem waren kritische geluiden in de media gestuurd vanuit Feyenoord zelf. "Dat was een gestuurde aanval, van binnenuit geregisseerd. Dat pikte ik niet. Ik laat mij en mijn collega's niet piepelen. Daar ben ik onafhankelijk voor. Ik ben binnen Feyenoord meteen op onderzoek uitgegaan. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Jan D. Swart. Hij heeft het altijd ontkend, maar ik weet zeker dat al die flauwekul van hem afkomstig was."

Daarna is er volgens Gullit een muur ontstaan tussen technische staf en directie.

Meer: Telegraaf: Gullit had nooit een goed gevoel

Meer op




Tags

gullit telegraaf herik kuip middagje petrovic aanblijven binnenuit geregisseerd gestuurde inhoud jorien muur opgelucht persbericht piepelen pikte suriprofs zeljko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda