Transparent
Inloggen
Sluiten

GULLIT VERTREKT BIJ FEYENOORD

23 mei 2005 14:01

Verslaggever: DB

Trainer Ruud Gullit en assistent-trainer Zeljko Petrovic vertrekken met onmiddellijke ingang bij Feyenoord. Vandaag was er topoverleg bij de club en de trainers trokken de conclusie beter te kunnen opstappen. Ze zijn derhalve niet ontslagen.

Vorige week zaterdag meldde Jorien van den Herik nog in een groot interview in De Telegraaf dat Ruud Gullit zeker aan zou blijven. Nu lijkt ook duidelijk waarom het latste oefenduel tegen Voorschoten ?97 van aanstaande woensdag is verplaatst naar augustus.
Al weken gaat op de Feyenoord Forums het gerucht dat Ruud Gullit zou vertrekken; Henk ten Cate wordt genoemd als mogelijke opvolger.

Gullit was ??n jaar trainer van Feyenoord en beleefde een ronduit slecht seizoen. Met 62 punten uit de volle 34 wedstrijden werden de Rotterdammers vierde. Ook in de UEFA Cup en de nationale beker werd de club vroegtijdig uitgeschakeld.

Meer op




Tags

gullit cate herik jorien latste onmiddellijke petrovic telegraaf topoverleg trokken uefa voorschoten zeljko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg