Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit blij met manier van actievoeren fans

22 mei 2005 17:41

Feyenoord coach Ruud Gullit had na afloop van Feyenoord - Ado Den Haag voor de microfoon van radio Rijnmond complimenten voor de manier waarop de fans actie hadden gevoerd. "Het is een goede manier waarop ze dat gedaan hebben. Het is terecht dat ze hierover hun ongenoegen spuien. En dat gebeurde op een zeer goede manier. Vooral ook dat ze de omslag konden maken om op een goede manier te reageren op de ploeg vervolgens. Ik ben er trots op hoe dat gebeurde en de ploeg ondersteund werd vervolgens."

"Nu zal in de komende maanden moeten blijken of wij op een goede manier kunnen reageren op de kritiek van de supporters."




Tags

gullit actievoeren ado microfoon rijnmond spuien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton citrate dysfunction erectile eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb