Transparent
Inloggen
Sluiten

Simons: buitenland geen must

19 mei 2005 07:22 - Sportwereld

Verslaggever: K

Timmy Simons liet in Het Nieuwsblad weten de komende dagen te gaan kijken welke clubs concreet worden. Komt het niet tot een transfer dan blijft hij met plezier bij Brugge. "Als ik ooit naar het buitenland ga, is dit een van de laatste kansen, dat klopt. Maar een must is het niet. Nogmaals, ik ben geen vragende partij. Als de club denkt nog wat geld voor mij te kunnen vangen, dan heb ik daar begrip voor. Als de drie partijen er beter van worden kan het dus. Er zijn echter veel clubs die afhaken op het prijskaartje (Club zou vier miljoen euro willen, red). We zullen de komende dagen en weken zien wie nog concrete interesse heeft."

Feyenoord neemt hij ondanks de kritiek in Belgie wel serieus als topclub. "Een half jaar geleden toen Buffel er speelde was het nog een topclub. Nu ik er heen zou gaan, is dat opeens anders. Ja, ze draaien met de wind, h?. Twee jaar geleden heeft Feyenoord wel nog de Uefa Cup gewonnen. Dat is toch niet niks."

Meer op Sportwereld




Tags

simons belgie brugge buffel nieuwsblad prijskaartje timmy uefa vragende wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda