Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord A1 teleurstellend in Duitsland

15 mei 2005 18:11

Verslaggever: RvN

Feyenoord A1 is er niet in geslaagd een goed resultaat weg te halen uit Duitsland. Op het jaarlijkse Pinkstertoernooi van TuS Ennepetal zullen de Rotterdammers maandag om de vijfde en zesde plaats spelen. In de poule verloor Feyenoord A1 met 4-0 van VFL Bochum en met 1-0 van Newcastle United. Doordat het plaatselijke elftal van TuS Ennepetal een doelpunt meer tegen had gehad tegen dezelfde tegenstanders was een 1-1 gelijkspel tegen die ploeg voldoende om niet laatste te worden in de poule. In de strijd om de vijfde en zesde plaats speelt Feyenoord tegen FC Koln. Atletico Mineiro, VFL Bochum, Newcastle United en Br?ndby spelen in de halve finales in het Pinkstertoernooi.

Meer op




Tags

duitsland bochum ennepetal newcastle pinkstertoernooi tus atletico koln mineiro ndby plaatselijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda