Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord komt tekort in Eindhoven: 4-2

15 mei 2005 16:23

Feyenoord is er niet in geslaagd voor een stunt te zorgen in Eindhoven. De ploeg kwam tot twee keer toe nog wel terug van een achterstand via bevliegingen van Kalou en Kuyt, waarbij Kuyt voor beide treffers zorgde. Uiteindelijk bleek PSV een maatje te groot voor de Rotterdammers. Voor beide ploegen stond niets meer op het spel, PSV ging dat echter beduidend makkelijker af dan Feyenoord dat duidelijk toe is aan de zomerstop.

De jonge Afellay mocht PSV geheel vrijstaand op voorsprong schieten na een kwartier spelen. In de 22ste minuut kwam Feyenoord langszij. Kalou zorgde met een schitterende actie dat Kuyt binnen kon schieten.

In de 40ste minuut stond de ploeg echter weer achter. Vennegoor of Hesselink werkte de 2-1 binnen. In de 51ste minuut was het Kuyt die na een solo knap de gelijkmaker binnenschoot. Daarna bleek duidelijk dat PSV nog een maatje te sterk is. De Eindhovenaren schakelden een tandje bij en stonden een minuut later alweer op voorsprong. Die snelle tegentreffer deed Feyenoord uiteindelijk de das om.

Het was vervolgens Afellay opnieuw die via een knap afstandschot de 4-2 aantekende. Daarna golfde het duel nog wel op en neer, met kansen voor beide doelen. Tot treffers kwam het echter niet meer.

Bekijk voor een live verslag de link hieronder naar het scorebord.




Tags

kuyt afellay kalou maatje aantekende afstandschot bevliegingen das golfde hesselink langszij schakelden solo tandje vennegoor verslag vrijstaand zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb