Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik: Gullit blijft ook volgend seizoen

14 mei 2005 09:42

Verslaggever: K

Jorien van den Herik was in een groot interview in De Telegraaf heel duidelijk over de positie van Ruud Gullit: Gullit blijft!. Daar zullen slechte resultaten in de laatste wedstrijden wat van den Herik betreft niets aan veranderen.

"Ruud heeft dit seizoen niet alle steun gehad waar hij als trainer van Feyenoord recht op heeft. Wij moeten binnen de club de voorwaarden scheppen, waaronder hij perfect met Feyenoord kan presteren. Daarom is de club met Wim Jansen in een gesprek om hem weer bij de club te betrekken. Hij kan als technisch klankbord fungeren voor Mark Wotte en zijn staf, Gullit, m?n collega-commissarissen Paul Smits en Willem Scholten en mezelf. Hoewel ik veertien jaar meeloop, heb ik nog steeds niet veel verstand van voetbal en dat zal ik ook nooit krijgen. Wim wel en zonder aanzien des persoons geeft hij zijn mening. Als Feyenoorder, zonder eigen agenda, zonder zichzelf te willen profileren."

"Onze verwachtingen over Ruud misschien te hoog gespannen. Ik dacht altijd dat hij een type als Wim Jansen niet nodig zou hebben. Inmiddels weet ik dat iedereen steun nodig heeft. Ik, maar ook Gullit."

Meer op




Tags

gullit herik jansen jorien klankbord meeloop persoons profileren scheppen scholten smits telegraaf wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki