Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw een pijnlijk interview met Ruud Gullit

8 mei 2005 15:25

Radio Rijnmond kreeg Ruud Gullit voor de microfoon na afloop van NEC - Feyenoord. Dat liep opnieuw uit op een pijnlijk interview. De coach wilde niet op individuele spelers ingaan en bleef maar antwoorden dat zijn selectie geen vijf afwezige spelers kan opvangen. Volgens de coach is vandaag weer heel duidelijk geworden dat een aantal spelers niet meer bij Feyenoord hoort. "Vandaag hebben we nog eens gezien wat we eigenlijk al wisten. Enkele spelers kregen opnieuw een kans, maar dat was teveel gevraagd." Gullit zal daarbij ongetwijfeld o.a. op Leonardo hebben gedoeld. "Misschien denken een aantal spelers dat het seizoen er al op zit."

"We zijn in de breedte niet zo goed dat we 5 spelers kunnen vervangen en een goede wedstrijd spelen. Maar we hadden wel meer moeten brengen. Ik zag in de wedstrijd helaas de progressie van de laatste dagen op de training niet terug, daar had ik wel op gehoopt."

"Ik heb zelf nooit gedacht om zelf op te stappen. Maar ik kan me wel voorstellen dat het bestuur hier ontevreden over is. In drie weken tijd geef je alles weg op een ongelofelijke manier. Daarna mag je daarover teleurgesteld zijn, maar wat je daarna doet, dat kan niet. We hebben geen enkele keer meer in de wedstrijd gezeten."




Tags

gullit afwezige bestuur breedte gedoeld leonardo microfoon rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave