Transparent
Inloggen
Sluiten

KALOU HOOPT OP VALENCIA; club doet concreet aanbod

6 mei 2005 07:29 - Las Provincias

Verslaggever: K

Het spel rond Salomon Kalou lijkt nu definitief op de wagen. In een radio interview met Valencia radio heeft Salomon Kalou laten weten dat Valencia hem een heel serieus aanbod heeft gedaan voor een transfer in de zomer naar de Spaanse topclub. Valencia volgt de spits van Feyenoord al het gehele seizoen en lijkt nu toe te slaan. Het sprak al diverse malen met de zaakwaarnemer van Kalou. Volgende week zou de zaakwaarnemer van Kalou met Feyenoord gaan praten. "Het zou een enorme eer voor me zijn om voor zo'n grote club als Valencia te mogen spelen. Ze hebben een fantastisch team."

Gevraagd naar de interesse van Chelsea liet Kalou weten dat een transfer naar Engeland moeilijk ligt omdat hij daar geen werkvergunning zou krijgen. Kalou liet weten dat het vijf jaar zal duren alvorens hij de Nederlandse nationaliteit krijgt (is die beslissing al gevallen? of loopt hij vooruit op die beslissing? red.). "Ik richt me volledig op het voetbal. Verder zie ik wel wat er gebeurt" aldus Kalou.

Meer op Las Provincias




Tags

kalou valencia salomon chelsea eer engeland malen nationaliteit werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda