Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit in Studio Voetbal: welles-nietes discussie over Bosvelt; met investeringsfonds weer toekomst?

1 mei 2005 23:32

Verslaggever: K

Ruud Gullit was zondagavond te gast in het programma Studio Voetbal. Met Hugo Borst leidde dat tot een welles-nietes discussie over de gang van zaken rond de transfer van Bosvelt en wie de schuldige was van het mislukken daarvan. Volgens Gullit had de zaakwaarnemer van Bosvelt hem niet geinformeerd over de interesse van Feyenoord en Feyenoord niets verteld over de interesse van een andere club dan Feyenoord. Borst, die Bosvelt vanavond nog had gesproken, had een andere lezing. Bosvelt zou niet hebben gemerkt dat de club hem graag zou willen aantrekken. Daarbij zou Bosvelt gepikeerd zijn over de manier waarop hij in de pers nu wordt neergezet door Feyenoord.

Ruud Gullit liet bij Studio Voetbal meerderemalen weten dat de financiele mogelijkheden van Feyenoord het grote probleem vormen. Hij is aangetrokken omdat hij er met zijn contacten voor zou kunnen zorgen dat topspelers naar Feyenoord komen. Volgens Gullit wilden die ook wel, maar kon de club die spelers steeds niet betalen. Om die reden heeft de club ook veel transfervrije spelers aangetrokken in de hoop dat er een paar aanpikken op niveau.

De Feyenoord coach heeft zijn hoop gevestigd op het investeringsfonds wat Feyenoord aan het opzetten is. Daardoor zou er wel geld vrij moeten komen om enkele echte versterkingen aan te trekken.

Meer op




Tags

bosvelt gullit investeringsfonds nietes welles borst aanpikken lezing meerderemalen mislukken schuldige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda