Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: spelers laten Gullit vallen

1 mei 2005 18:08

Verslaggever: K

Dirk Kuyt was een van de weinigen die na afloop de pers te woord wilde staan. Voor Radio Rijnmond had Dirk Kuyt harde woorden over enkele medespelers. De aanvaller liet tegenover Radio Rijnmond weten boos en teleurgesteld te zijn over de wanprestatie van het elftal. "De ploeg heeft de trainer in de steek gelaten. Hij doet er alles aan om ons te motiveren. Is elke dag druk bezig om het optimale eruit te halen. Als je dan zo weinig teruggeeft, dat is respectloos voor zo'n trainer die ook nog eens zoveel betekent heeft voor het Nederlandse voetbal. Je laat zo'n man volkomen in de steek, terwijl hij er alles aan doet met de middelen die hij heeft. Ik hoop dat de spelers nu gaan beseffen dat ze de trainer in de steek laten"

"Het is nu noodzakelijk dat er nieuwe jongens komen en anderen afscheid nemen. Ik heb veel vertrouwen in het beleid van Feyenoord. Het is niet altijd even makkelijk om de desbetreffende spelers naar Feyenoord te halen, ook al wil je er voor betalen. Zij kiezen dan vaak toch voor een andere club. Maar ik heb er nog alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren. Ik weet dat ze het ook noodzakelijk vinden bij Feyenoord dat er wat gaat gebeuren."

Ondanks de terugval wil Kuyt nog niet denken aan een vertrek. "Ik ben niet de persoon die een club in de steek laat. Maar dit is voor mij, maar ook voor de supporters, trainers en bestuur zeer teleurstellend. Ik ga er alles aan doen om om er bovenop te komen, dat geldt ook voor anderen binnen de club. Maar er moeten zeker wel een paar harde woorden vallen."

"Ik heb wel eens het gevoel dat enkele spelers niet weten wat Feyenoord betekent voor de mensen in Rotterdam. Je kan niet altijd je top halen of goed spelen. Maar je kan wel altijd werklust tonen. Inzet is de normaalste zaak van de wereld. Als je dat doet met de kwaliteiten die je hebt, dan heb je al een hele goede kans om te winnen van Heerenveen.

Meer op




Tags

kuyt gullit rijnmond bestuur heerenveen motiveren normaalste optimale respectloos teruggeeft terugval wanprestatie werklust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris