Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties na loting tegen VFB Stuttgart

10 november 2000 20:25

Verslaggever: RvN

In veel van de gedachten na afloop van de loting voor de UEFA Cup kwam de gedachte 'revanche' naar boven. Feyenoord werd twee jaar geleden door VFB Stuttgart uitgeschakeld en mag het nu opnieuw proberen. Feyenoord lijkt nu veel beter in vorm dan 2 jaar geleden, voor de Duitsers lijkt dat zeker niet op te gaan.

Van Marwijk liet weten dat zijn voorkeur was uitgegaan naar Lausanne Sports, de zwakke Zwitserse ploeg die Ajax donderdag uitschakelde. Dat Feyenoord weer een Duitse tegenstander lootte, viel in Rotterdam niet echt goed. 'In elk geval hadden we liever Stuttgart dan Hertha BSC, de huidige koploper in de Bundesliga.' aldus Van Marwijk.

Naast sportieve revanche gevoelens was er direct al koortsachtig overleg om te bepalen hoe eventuele supporters problemen te gaan voorkomen.

Meer op




Tags

stuttgart vfb marwijk revanche bundesliga hertha koortsachtig lausanne uefa uitschakelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki