Eindelijk weer winst: 0-2 in Groningen

24 april 2005 14:24

Na teleurstellende nederlagen tegen Den Bosch en Ajax en de uitschakeling tegen PSV wist Feyenoord eindelijk weer te winnen. In het Oosterpark won Feyenoord uiteindelijk met 0-2 via doelpunten van Bahia in de eerste helft en Nicky Hofs vlak voor het einde van de tweede helft.

Feyenoord maakte niet al teveel indruk. De ploeg was vrij verdedigend, maar gaf daardoor ook heel weinig kansen weg. Aanvallend had Kalou een aantal zeer aardige bevliegingen. Kuyt was iets minder in vorm, maar zorgde wel weer voor beide assists.

Lees het liveverslag van minuut tot minuut van Emmo via de link hieronder naar het scorebord.