Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: sowieso nog een directe versterking

18 april 2005 08:35

Verslaggever: K

In De Telegraaf laat Dirk Kuyt weten dat er bij zijn contractverlenging is toegezegd dat er in ieder geval nog een directe versterking komt voor de basis naast enkele versterkingen in de breedte: "Naast nog twee of drie versterkingen in de breedte komt er sowieso ??n directe versterking. Misschien zouden dat er meer moeten zijn, maar we zitten met Feyenoord in een vicieuze cirkel. Omdat je geen Champions League speelt, ontbreekt het de club ook aan financi?le armslag om meer ?chte versterkingen te halen. Zulke spelers zijn voor Feyenoord vaak onhaalbaar." Een speler met ervaring zoals Bosvelt zou Kuyt graag zien, al werd die naam niet door hem genoemd maar door de krant aangedragen.

Meer op




Tags

kuyt breedte aangedragen armslag bosvelt chte cirkel telegraaf vicieuze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.471 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kasperk liverpool marketing performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave