Transparent
Inloggen
Sluiten

Personele problemen voor Feyenoord

8 november 2000 23:14

Verslaggever: RvN

De personele problemen lijken niet op tijd verholpen voor Feyenoord. Zowel Korneev, Gyan, Van Gastel als Van Wonderen zullen donderdagavond niet in actie komen voor de Rotterdammers. Zoals bekend is ook Patrick Paauwe er niet bij vanwege een schorsing die hij opliep door zijn gele kaart in de uitwedstrijd.

Bert van Marwijk wilde op de persconferentie vooral waken voor onderschatting voor de Zwitserse ploeg. Volgens Van Marwijk wordt in de media de wedstrijd al als gewonnen beschouwd na de 1-2 uitoverwinning. Gezien de afwezigen zalkan feyenoord zich onderschatting niet veroorloven aldus Van Marwijk.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Dudek, Emerton, De Haan, Van Gobbel en Tininho, Bosvelt, Tomasson, De Visser, Van Vossen, Kalou en Leonardo.

Meer op




Tags

marwijk onderschatting bosvelt dudek emerton gastel gobbel gyan haan kalou korneev leonardo paauwe tininho tomasson veroorloven visser vossen wonderen zalkan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki