Transparent
Inloggen
Sluiten

Klassieker ontsierd door ongeregeldheden

17 april 2005 15:07

Relschoppers hebben vanmiddag een zwarte stempel gedrukt op de wedstrijd Feyenoord-Ajax. De twee supporterstreinen uit Amsterdam werden volledig vernield en Ajacieden verlieten op een gegeven moment zelfs een trein om op het spoor te gaan lopen. Tevens werden de treinen bekogeld met stenen. De Ajacieden werden vervolgens niet toegelaten in het stadion en de politie besloot mensen aan te houden. Het treinverkeer is door het gesodemieter flink in de war gestuurd.

Op het plein voor De Kuip deed zich een ander incident voor. Twee personen raakten daar zwaargewond door een ontploffende vuurwerkbom. E?n van beide personen had de bom in zijn zak zitten toen deze ontplofte. Het lijkt te gaan om mensen die zich identificeerden met Feyenoord.
Tags

klassieker ontsierd bekogeld bom gedrukt gesodemieter identificeerden kuip ontploffende ontplofte plein relschoppers spoor stempel stenen supporterstreinen toegelaten trein treinen treinverkeer vernield vuurwerkbom zak zwaargewond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem jahanbakhsh kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment zirkzee