Transparent
Inloggen
Sluiten

Is voetbal oorlog?

12 april 2005 11:36 - Lunatic News

Verslaggever: S

Feyenoord bracht gisteren het beleidsvoornemen naar buiten om supportersuitingen (lees: spandoeken) die niet pro-Feyenoord zijn te weren uit het stadion, aankomende zondag rond Feyenoord-Ajax. De supportersvereniging bracht dezelfde tekst ook via de eigen site. De vraag is of dit niet erg ver gaat; volgens velen horen bepaalde anti-club uitingen bij het voetbal, zeker als het met een dosis humor gepaard gaat.

Vandaag neemt de site Lunatic News stelling tegen het beleidsvoornemen. "Beleid rond topper verpest voetbalsfeer", zo kopt men. Voorts valt er te lezen: "Voetbal is ook oorlog! Zeker als je tegen de grote aartsrivaal speelt. Het hele seizoen lopen supporters onderling af te geven op die rivaal. Die ene dag in het jaar is dus d? gelegenheid om uiting te geven hoe ze over de rivaal denken. Dat hoort bij voetbal, en zeker de ludieke uitingen."

Feyenoord Netwerk vraagt vandaag de fans om hun mening via de Poll. Is een sfeer van intimidatie een onderdeel van het voetbal, of heeft de club gelijk om dit tegen te gaan?

Meer op Lunatic News
Tags

oorlog beleidsvoornemen rivaal uitingen aartsrivaal anti dosis humor intimidatie lunatic poll stelling supportersuitingen supportersvereniging tekst topper verpest voetbalsfeer weren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment