Transparent
Inloggen
Sluiten

Is voetbal oorlog?

12 april 2005 11:36 - Lunatic News

Verslaggever: S

Feyenoord bracht gisteren het beleidsvoornemen naar buiten om supportersuitingen (lees: spandoeken) die niet pro-Feyenoord zijn te weren uit het stadion, aankomende zondag rond Feyenoord-Ajax. De supportersvereniging bracht dezelfde tekst ook via de eigen site. De vraag is of dit niet erg ver gaat; volgens velen horen bepaalde anti-club uitingen bij het voetbal, zeker als het met een dosis humor gepaard gaat.

Vandaag neemt de site Lunatic News stelling tegen het beleidsvoornemen. "Beleid rond topper verpest voetbalsfeer", zo kopt men. Voorts valt er te lezen: "Voetbal is ook oorlog! Zeker als je tegen de grote aartsrivaal speelt. Het hele seizoen lopen supporters onderling af te geven op die rivaal. Die ene dag in het jaar is dus d? gelegenheid om uiting te geven hoe ze over de rivaal denken. Dat hoort bij voetbal, en zeker de ludieke uitingen."

Feyenoord Netwerk vraagt vandaag de fans om hun mening via de Poll. Is een sfeer van intimidatie een onderdeel van het voetbal, of heeft de club gelijk om dit tegen te gaan?

Meer op Lunatic News




Tags

oorlog beleidsvoornemen rivaal uitingen aartsrivaal anti dosis humor intimidatie lunatic poll stelling supportersuitingen supportersvereniging tekst topper verpest voetbalsfeer weren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda