Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord haalt drie punten uit Breda

10 april 2005 14:23

Feyenoord heeft vanmiddag prima zaken gedaan in Breda, door met 0-2 te winnen. De achtste overwinning op rij alweer voor de Rotterdammers.

In de eerste helft bleek al snel dat Feyenoord vanmiddag niet een vervolg zou geven aan het prachtige voetbal, waarmee vorige week AZ aan de kant werd gezet. Het spel van de Rotterdammers bevatte niet veel verrassing en het initiatief werd vaak gelaten aan de thuisclub. NAC werd echter nauwelijks gevaarlijk. Vlak voor rust sloeg Feyenoord vervolgens uiterst effectief toe. Een snelle counter werd (met enig geluk) afgerond door wie anders dan Salomon Kalou: 0-1. Dat bleek ook de ruststand.

Na rust kabbelde de wedstrijd rustig verder, met een onmachtig NAC en een Feyenoord met genoeg vertrouwen om de wedstrijd uit te spelen. Hoe langer de wedstrijd duurde, hoe meer de Rotterdammers het initiatief weer wat naar zich toe trokken. Acht minuten voor tijd velde Ono definitief het vonnis met een schot van een meter of 17: 0-2.




Tags

nac bevatte counter effectief kabbelde kalou onmachtig ono salomon thuisclub trokken vonnis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda