Feyenoord pakt AZ in: 4-2 !

3 april 2005 16:22

Feyenoord heeft in de eigen Kuip een knappe 4-2 overwinning behaald op AZ Alkmaar. Kalou was de grote man met maar liefst drie goals. Het andere doelpunt werd gescoord door Castelen. De ploeg liet daarmee zien weer mee te tellen in het Nederlandse voetbal.

Feyenoord was in De Kuip op alle aspecten de betere ploeg. het veel bewierookte AZ lijkt langzamerhand minder te gaan draaien en moeite te hebben het hoge niveau vast te houden. Al was dat ook de verdienste van Feyenoord dat verdedigend heel degelijk speelde, op enkele foutjes na...., op het midenveld het heft in handen hadmet spelers als Ghaly, Ono en Goor en aanvallend niet te stuiten was. Dit keer was het Kalou die erg trefzeker was en het op zijn heupen had.

In de eerste helft kwam de ploeg op een 2-0 voorsprong via Kalou en Castelen. Wellicht geloofde AZ er in de rust nog in, maar toen Kalou vlak na rust nogmaals toeslag was de wedstrijd definitief in het voordeel van Feyenoord beslist.

Bekijk het live verslaag van Emmo van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.