Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] FC Den Bosch - Feyenoord TOCH verboden

1 april 2005 14:52 - Nos.nl

Verslaggever: K, Don Roy

De wedstrijd FC Den Bosch-Feyenoord, die voor woensdag 6 april op het programma stond, is toch door de burgemeester van Den Bosch verboden. De burgemeester beoordeelde dat niet aan de gestelde veiligheidsvoorwaarden is gedaan om veiligheidsrisico?s uit te bannen. Vorige week liet de voorzitter van Den Bosch nog weten dat het duel zeker door zou gaan omdat zijn club reeds aan alle gestelde voorwaarden had voldaan. Den Bosch mag nu voorlopig geen thuiswedstrijden spelen van de burgemeester.

Volgens de regelementen van de KNVB, zal de wedstrijd nu een nieuwe datum krijgen. Mocht dat niet mogelijk blijken, of mocht burgemeester Rombouts de wedstrijd wederom verbieden, dan wordt de wedstrijd omgedraaid en in de Kuip gespeeld.

Update: De wedstrijd is door de KNVB opnieuw vastgesteld. De nieuwe datum betreft woensdag 13 April. Wanneer de burgemeester van Den Bosch de wedstrijd deze dag weer niet laat doorgaan, zal deze op dezelfde dag in Rotterdam worden gespeeld.

Meer op Nos.nl




Tags

verboden knvb bannen kuip regelementen rombouts veiligheidsrisico veiligheidsvoorwaarden verbieden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda