Gelijkspel negen man Feyenoord A1 op jeugdtoernooi

28 maart 2005 11:34

Verslaggever: K

Feyenoord A1 is het internationale jeugdtoernooi (de 11e editie van de Zayed International Cup football in de Verenigde Arabische Emiraten) opmerkelijk begonnen. Het openingsduel tegen Al Wahda eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg met 10 man te staan door een rode kaart van Hammouti nadat hij met zijn handen een doelpoging voorkwam. De thuisploeg liep vervolgens naar een 2-0 voorsprong uit. Met 10 man kwam de ploeg vlak voor rust tot de aansluitingstreffer. Vlak na rust scoorde Jonathan de Guzman ook nog de gelijkmaker. Daarna had Feyenoord ondanks de man minder de wedstrijd volledig in handen. In de slotfase moest Feyenoord na een tweede gele kaart zelfs met negen man verder. Ook toen gaf Feyenoord het duel niet meer uit handen.

In de poule van Feyenoord doen naast Al Wahda ook Inter Milaan en Boca Juniors mee.