Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - RBC

2 november 2000 08:03

Verslaggever: RvN

Vanavond staat om 20.00 uur in De Kuip het competitie duel tussen Feyenoord en RBC op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van Dick van Egmond. feyenoord is natuurlijk de grote favoriet vanavond. De Rotterdamse club is nog ongeslagen en kan door het verlies van Vitesse tegen PSV (2-0) bij winst op kop komen in de KPN Eredivisie, zelfs met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de Arnhemmers van Ronald Koeman. Feyenoord mist tegen de kersverse eredivisieclub uit Roosendaal natuurlijk Van Wonderen en Korneev die nog niet op tijd hersteld zijn. Van Gastel is momenteel weer in training en speelt in het tweede om wedstrijdfit te geraken.

Aan de kant van RBC Roosendaal is oud Feyenoorder Regi Blinker ziek en daarom is zijn meespelen twijfelachtig. Helder, Verberne en Kooistra zijn geblesseerd.

Meer op




Tags

rbc roosendaal voorbeschouwing arnhemmers blinker egmond eredivisie eredivisieclub gastel kersverse koeman kooistra korneev kpn kuip regi twijfelachtig verberne vitesse wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg