Transparent
Inloggen
Sluiten

'Linkshalf' Bandalovski veelbesproken na vroege wissel

26 maart 2005 10:36

Verslaggever: K, srbijafeyenoord

Ivan Bandalovski was na afloop van Bulgarije U21-Zweden U21 (1-2) een veelbesproken speler. Zoals al eerder gemeld werd hij na 35 minuten gewisseld. Hij stond niet opgesteld als rechtsback, maar verrassend op de linkshalf positie. Hij werd gewisseld omdat hij teveel uit positie liep en zijn taken niet goed vervulde. De coach van Bulgarije U21 verweet hem tevens inzet voor zijn team.

Bandalovski heeft na afloop van de wedstrijd zijn excuses aangeboden aan zijn ploeggenoten en deze zijn geaccepteerd. Hij ontkende echter dat hij zich niet heeft ingezet en gaf zo goed mogelijk de voor hem vreemde positie had ingevuld. Eenmaal eerder in zijn leven had hij op die positie gespeeld.

Na afloop van de wedstrijd deed het hardnekkige gerucht de ronde dat de coach het aanpakken van Bandalovski heeft gebruikt als excuus voor de met 2-1 verloren partij. De coach staat namelijk onder enorme druk en de kans is ree?l dat hij wordt ontslagen.

Meer op




Tags

bandalovski linkshalf bulgarije excuus hardnekkige ivan ree zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.586 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong kkd koeman leipzig lopez middenveldert mijns milambo pepi pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente wehave wieffer willykment