Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep FC Boszoom voor hulp

24 maart 2005 14:36 - Boszoom

Verslaggever: K

FC Boszoom dat deze week getroffen werd door brand verzoekt Feyenoorders op te helpen met het herstel van de club.

In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 maart is FC Boszoom getroffen door brandstichting. Een aanzienlijk deel van de opstallen, alsmede gereedschappen, de complete drank- en voedselvoorraad en diverse noodzakelijke koel- en vriesvoorzieningen gingen daarbij verloren. Een eerste inventarisatie heeft geleerd, dat de schade -die aanvankelijk erg mee leek te vallen- voor FC Boszoom in de tienduizenden euro's loopt.

Als het aan het bestuur van FC Boszoom ligt wordt de schade die is opgelopen zo snel mogelijk hersteld. Voorzitter Richard van Rijn: "We laten ons door deze tegenslag niet uit het veld slaan, de handen moeten op zijn Rotterdams gewoon snel uit de mouwen. Niet lullen maar poetsen, wij zijn Rotterdammers, wij zijn bouwers. Als het aan ons ligt dan worden de sporen van deze laffe aanval op onze club dan ook zo snel mogelijk ongedaan gemaakt. Dat kan maar op ??n manier: zo snel mogelijk iets nieuws neerzetten."

Over de manier waarop dat moet gebeuren bestaat bij FC Boszoom geen twijfel. Nogmaals voorzitter Van Rijn: "Hoe nu verder? Nou, als er een verband bestaat tussen de brand bij ons en bij de Sportclub Feyenoord dan is het niet alleen een aanval geweest op FC Boszoom, maar ook op Feyenoord, op Rotterdam. Wij hopen dat onze mede-Feyenoorders bereid zijn ons uit de brand te helpen: er zullen genoeg Feyenoorders, ondernemers, aannemers, enz. zijn die misschien spullen over hebben die wij zouden kunnen gebruiken om binnen no-time op te bouwen wat anderen hebben laten afbranden. Als zij hun Feyenoord-gevoel laten spreken kunnen wij misschien op korte termijn letterlijk uit de brand worden geholpen. Anders zie ik het somber in."

Spullen en financi?le middelen, daar is bij FC Boszoom vooralsnog de meeste behoefte aan. Van Rijn: "Gisterenavond zag ik hoe ventjes van 5, 6 jaar met tranen in hun ogen de puinhopen stonden te bekijken. Te triest voor woorden natuurlijk. Desnoods gaan we bij Feyenoord-AZ heel De Kuip rond om geld in te zamelen. Dit moet zo snel mogelijk ongedaan worden gemaakt. Want FC Boszoom mag niet verloren gaan. Zeker niet op deze manier. Geen woorden maar daden!"

Bereid om FC Boszoom te helpen? Laat het ons weten op bestuur@fcboszoom.nl.

Meer op Boszoom




Tags

boszoom brand rijn bestuur ongedaan aannemers afbranden bouwers brandstichting daden drank enz fcboszoom gereedschappen gisterenavond inventarisatie kuip lullen mouwen ondernemers opstallen poetsen puinhopen rotterdams sporen sportclub tienduizenden time ventjes voedselvoorraad vriesvoorzieningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda