Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson wil niet weg bij Feyenoord

31 oktober 2000 20:57

Verslaggever: RvN

Tomasson ontkende vandaag in Rotterdam de geruchten van een mogelijke overgang van de Deense aanvaller naar het Duitse HSV. De trainer van de Duitse club wil Tomasson graag bij zijn selectie hebben. Hij bekeek de speler onlangs al in een wedstrijd van Feyenoord. De Duitse club zou wachten tot het transfersysteem zou worden afgeschaft. Tomasson liet tegen ons weten in principe geen interesse te hebben in een overgang naar de Duitse club. Tomasson heeft het juist uitstekend naar zijn zin nu hij steeds beter begint te draaien in Rotterdam.

De zaakwaarnemer van Tomasson liet in het Rotterdams Dagblad weten wel op de hoogte te zijn van de interesse. 'We weten precies wat er aan de hand is. Ik weet dat HSV hem graag wil hebben. Maar ik denk niet dat er op korte termijn iets zal gebeuren. We wachten net als vele anderen de eventuele afschaffing van het transfersysteem af,' aldus Miedema tegen het Rotterdams Dagblad.

Meer op




Tags

tomasson hsv rotterdams transfersysteem afschaffing miedema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda