Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord weet nog niet hoe De Ceulaer te gaan gebruiken

16 maart 2005 19:07

Verslaggever: K

In Voetbal International staat de opmerkelijke reactie van Mark Wotte te lezen over De Ceulaer. De club is inderdaad persoonlijk rond met de aanvaller, maar Feyenoord weet volgens Wotte nog niet "hoe ze Benjamin gaan gebruiken.". Volgens Wotte kunnen ze met De Ceulaer alle kanten op, maar is hij in ieder geval een heel interessante speler voor de toekomst. De Ceulaer zou na zijn aanvankelijke voorkeur voor NAC nu volledig zijn omgeslagen naar Feyenoord. De Rotterdammers verwachten realiteitszin bij Sint-Truiden omtrent de transfersom voor De Ceulaer. Omdat hij nog slechts een jaar onder contract staat zou de club een bedrag van naar verluidt 350.000 euro niet reeel vinden.

De Telegraaf kwam woensdag met het verhaal van de verhuur van De Ceulaer aan NAC. Dit is twee dagen na het gesprek van Wotte met VI. Maar ondertussen ontkent Mommers op NAC.nl allerlei constructies rond De Ceulaer die in de media de ronde doen.

De bal lijkt nog steeds bij Sint-Truiden te liggen.

Meer op




Tags

ceulaer wotte nac truiden aanvankelijke benjamin constructies mommers omgeslagen realiteitszin telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment