Transparent
Inloggen
Sluiten

Lunatic News op zoek hup voor LN boek

15 maart 2005 18:52

Verslaggever: K

De redactie van Lunatic News komt volgend seizoen met de 50ste editie van het fanzine. Ter gelegenheid daarvan zal de redactie het fanzine in boekformaat laten verschijnen. De redactie doet een oproep aan de fans om te komen met verhalen, anekdotes en foto?s van de laatste zeven jaar ter completering van het boek.


Redactie Lunatic News:

In 1998 besloten twee supporters om een fanzine voor Feyenoord-supporters op de markt te brengen en de naam was al snel verzonnen: Lunatic News. Zondag 30 augustus 1998 verscheen de eerste uitgave van dit fanzine rond de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen MVV.

Inmiddels zijn we bij uitgave 48 (verschijningsdatum 3 april 2005) beland en zal volgend seizoen nummer 50 van LN verschijnen. Deze uitgave zal niet zoals u gewend bent van ons, in het gebruikelijke fanzine formaat verschijnen, maar in boekvorm. Dit boek zal niet zomaar een boek zijn, zoals andere boeken over Feyenoord. Dit is namelijk een terugblik op Feyenoord in de periode 1998 - 2005. In dit boek doen wij ons verhaal.


Diverse gebeurtenissen uit deze periode passeren nogmaals de revue. Van het kampioenschap in 1999 tot de demonstratie in Tilburg en van de vele buitenlandse reizen tot die mooie avond op 8 mei 2002, waarin Feyenoord ten koste van Borussia Dortmund de UEFA-Cup won.


Dit boek bevat vele mooie foto?s, verhalen en anekdotes uit de periode 1998 - 2005. Voor de vaste lezer van Lunatic News is dit boek een absolute must, omdat de beste en leukste artikelen uit 49 uitgaven nogmaals de revue passeren. Voor de echte Feyenoord-supporter is dit boek een absolute must vanwege de vele verhalen en foto?s uit een korte periode in de roemrijke geschiedenis van Feyenoord.


Uiteraard is dit boek nog niet af en moet er nog het nodige gebeuren. Wij vragen dan ook om de medewerking van de supporters.




Een korte opsomming van wat er onder andere in het boek zal komen:

Actiedag Tilburg
Leverkusen

Kampioenschap 1999

UEFA-Cup 2002

Optreden Mobiele Eenheid Amsterdam

Protestmars Sparta ? Feyenoord

Actie snelweg Heerenveen ? Feyenoord

Feyenoord-supporters in het buitenland

Ludieke spandoeken

Europees reisverbod


Van deze gebeurtenissen zouden wij graag verhalen, anekdotes en foto?s van supporters zien, maar ook van andere gebeurtenissen in de periode 1998-2005 zien wij graag materiaal tegemoet. Ook willen wij graag uw mening horen over Lunatic News.


U kunt uw materiaal sturen naar redactie@lunaticnews.net o.v.v. LN Boek.

Later dit seizoen komen we nog met meer info over het boek, zoals prijs, wijze van bestellen, etc.

Meer op




Tags

boek lunatic fanzine foto anekdotes hup passeren revue tilburg uefa actiedag beland boekformaat boekvorm completering demonstratie dortmund editie eenheid formaat heerenveen leukste leverkusen lunaticnews opsomming protestmars reisverbod snelweg sparta terugblik verschijningsdatum verzonnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.442 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda