Transparent
Inloggen
Sluiten

Weer Spaanse geruchten over Dudek

30 oktober 2000 23:48

Verslaggever: RvN

In Spanje gaan er opnieuw geruchten dat Barcelona zijn pijlen binnenkort op Dudek zou gaan richten. De huidige keeper Dutruel staat onder grote druk in Catalonie. Dutruel heeft al een aantal keren behoorlijk gefaald in dienst van Barcelona en heeft inmiddels met een aantal spelers in de selectie van Barcelona behoorlijke ruzie. De ruzie met Sergi wordt inmiddels breed uitgemeten. Volgens Spaanse media zou Dudek hoog op het verlanglijstje van Barcelona staan.

Inmiddels is Feyenoord nog steeds in onderhandeling met Dudek en zijn zaakwaarnemer voor het openbreken van zijn contract. Bij een goed bod lijkt Feyenoord wel te willen praten over een transfer, zo onthulde een teleurgestelde Dudek zelf twee weken geleden.

Meer op




Tags

dudek barcelona dutruel catalonie gefaald sergi teleurgestelde uitgemeten verlanglijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda