Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt: transfersom hoeft niet te stijgen

13 maart 2005 17:38

Verslaggever: K

Feyenoord spits Dirk Kuyt liet voor de microfoon van Radio Rijnmond weten heel erg in zijn nopjes te zijn met zijn nieuwe tot 2009 lopende contract. "Ik heb heel veel waardering voor de club Feyenoord en uit de onderhandelingen blijkt dat Feyenoord ook veel waardering voor mij heeft." De spits gaf aan de intentie te hebben om vier jaar te blijven, "Je tekent niet voor niets dat contract. Maar ik ben eerlijk en zeg ook dat als de mogelijkheid zich voordoet om een transfer te maken naar een club van mijn dromen, dan zal ik die mogelijkheid ook willen grijpen. Gebeurt dat niet dan speel ik met alle leifde de komende jaren voor Feyenoord." Kuyt denkt niet dat het lange contract een eventuele transfer naar een droomclub zal belemmeren. "De transfersom hoeft niet per definitief te stijgen door een langdurig contract." De spits suggereerde daarmee dat daarover afspraken zijn gemaakt met Feyenoord als voorwaarde van contractverlenging.

Kuyt liet weten als onderdeel van de besprekingen vooral over de sportieve toekomst van Feyenoord te hebben gesproken. Hij is daar optimistisch over wat er bij feyenoord te bereiken is de komende jaren. "Feyenoord is natuurlijk een topclub, de grootste club van Nederland in mijn ogen, zeker qua supportersschare."

Meer op
Tags

kuyt belemmeren droomclub leifde microfoon nederland nopjes rijnmond supportersschare voordoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment