Feyenoord wint ruim van subtopper Roda: 4-1

13 maart 2005 16:20

Feyenoord heeft opnieuw een goede zege behaald op een subtopper. Dit keer moest Roda JC er met een duidelijke 4-1 nederlaag aan geloven. In De Kuip had Feyenoord in de eerste helft geen probleem met het in een sportieve malaise verkerende Roda JC. De ploeg kwma terecht op een 2-0 voorsprong en had die eigenlijk verder uit moeten bouwen. Doordat dat uitbleef kon Roda JC via een doelpunt weer in de race komen in de tweede helft. Zo'n 20 minuten had Feyenoord het toen even moeilijk, alvorens de ploeg orde op zaken stelde en uiteindelijk naar 4-1 uit zou lopen.

Bekijk het uitstekende verslag van minuut tot minuut van Emmo via de link hieronder naar het scorebord