Transparent
Inloggen
Sluiten

Leonardo wil niet nog een jaar op de bank

12 maart 2005 12:13

Verslaggever: K

De Braziliaan Leonardo verlengde onlangs zijn contract met een seizoen, ondanks dat zijn verhouding met de technische staf niet koek en ei is. "Ik had ook transfervrij kunnen vertrekken, maar ik heb hier nog niets laten zien en de mensen bij deze club hebben veel voor me gedaan" zo liet hij in het Rotterdams Dagblad weten.

Hij wil volgend jaar echter wel aan spelen toekomen, anders wordt het zijn laatste jaar. "Zoals ik het nu voel, wordt dat mijn laatste jaar bij Feyenoord. Ik ben 22, het moet nu gebeuren. Ik ga niet nog een jaar bij Feyenoord op de bank zitten."

De kritiek op zijn slechte trainen weerspreekt hij: "Onzin. Als de trainer dat vindt, moet hij bij mij komen. Als ik een slechte conditie had, zou ik weer geblesseerd raken. Maar ik ben sterker dan voor mijn blessure. Ik ben niet zo snel moe, dat was ik vroeger wel. Ik heb alleen speelminuten nodig."

Meer op




Tags

leonardo braziliaan conditie koek moe onzin rotterdams toekomen verhouding weerspreekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda