Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord makkelijk naar halve finale: 4-0 tegen NAC

3 maart 2005 22:42

Feyenoord heeft op verrassend simpele wijze met 4-0 gewonnen van NAC in de kwartfinale van de Amstel Cup. Terwijl NAC liet zien waarom het momenteel absoluut niet draait in de Nederlandse competitie, speelde Feyenoord heel zakelijk en degelijk naar een 4-0 overwinning. De ploeg probeert via de zakelijkheid niet vertrouwen en een hechte basis op te bouwen. Dit soort duels dragen daar zeker aan bij.

Feyenoord gaf weinig weg, maar had te weinig inspiratie om er een mooie voetbalavond van te maken. De ploeg kwam vlak voor rust op een 1-0 voorsprong via Kalou. Enig opportunisme van NAC dat misschien verwacht mocht worden werd direct na rust in de grond geboord. Temmink gaf een makkelijke penalty aan Feyenoord, die vervolgens werd benut door topscorer Kuyt. Daarna was er weinig meer te beleven in het duel, waardoor supporters zich vooral met de sneeuw gingen bezighouden. Hoogtepuntjes met goals van opnieuw Kalou en Kuyt (de laatste vlak voor tijd) zorgden ervoor dat de Feyenoord fans met een tevreden gevoel naar huis konden.

Onderweg naar huis konden zij vernemen hoe in de catacomben geloot werd voor de halve finale. Daarin zal PSV op bezoek komen en moet Feyenoord dus aan de bak om in de finale in de eigen Kuip uit te mogen komen.




Tags

nac kalou kuyt amstel bezighouden geboord hoogtepuntjes inspiratie kuip opportunisme simpele temmink topscorer voetbalavond zakelijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg