Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord moeizaam naar 3-0 tegen RBC

27 februari 2005 16:22

Feyenoord had moeite om na het debacle tegen Sporting Lissabon zich weer te herpakken. De ploeg speelde matig tegen RBC maar wist door twee goals in de slotfase toch nog een ruime 3-0 overwinning op het scorebord te zetten.

In de eerste helft was het opnieuw Dirk Kuyt die voor de goal zorgde. Hij trof daarmee alweer voor de 21ste keer raak. Hij kreeg daarmee loon voor werken, want hij was een van de weinigen die voor beweging zorgde. Overigens was de beginfase voor Feyenoord wel de beste.

Daarna zakte de ploeg terug naar een matig niveau. RBC proefde zelfs bij vlagen dat er mogelijkheden waren om met minimaal een punt naar huis te gaan. Zover kwam het niet. In de laatste 10 minuten kon Feyenoord eindelijk profiteren van de ruimte die RBC moest weggeven. Eerst was het Kalou die via een scrimmage de 2-0 binnenwerkte. Daarna was het gebeurd met RBC en kon invaller Ono zelfs nog de 3-0 binnenschieten.




Tags

rbc beginfase binnenschieten binnenwerkte debacle kalou kuyt lissabon loon ono proefde scrimmage sporting vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.539 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer