Transparent
Inloggen
Sluiten

Videobeelden leveren niets op; supportersvereniging distantieert zich

25 februari 2005 18:35

Verslaggever: K

De videobeelden zijn inmiddels geanalyseerd. Dat gebeurde overigens direct na de incidenten al. Deze leverde echter geen bruikbare gegevens op om de daders te achterhalen, zo meldde een woordvoerder van de politie vandaag tegenover De Telegraaf.

Ondertussen distantieerde de Supportersvereniging zich in De Telegraaf van de gebeurtenissen. "Dit is heel vervelend. Voor de club en de fans", zegt algemeen manager Ton Strooband van de supportersvereniging. "De laatste tijd ging het juist goed met de supporters." Strooband vreest dat het uitgeschakelde Feyenoord nieuwe maatregelen zal moeten treffen om dit soort uitwassen tegen te gaan. "En daar zijn onschuldige supporters weer de dupe van."

Meer op




Tags

supportersvereniging distantieert strooband telegraaf bruikbare distantieerde onschuldige ton uitgeschakelde uitwassen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda