Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: dit neem ik betreffende supporters heel erg kwalijk

24 februari 2005 23:10

Een zeer teleurgestelde Ruud Gullit liet na afloop weten de betreffende fans het heel erg kwalijk te nemen wat er gebeurd is. "We hebben ook verloren van degenen die de bommen gooiden. Dit neem ik ze echt heel erg kwalijk. Vuurwerk hoort helemaal niet in het stadion thuis. Na het eerste moment denk je terug aan het duel van Oranje tegen Cyprus. dan denk je dat de wedstrijd gestaakt wordt en alles verloren is. Dit had allemaal echt niet gehoeven. Je ziet de enorme teleurstelling in de kleedkamer bij de spelers. Dan is het bij zijn onderbreking heel moeilijk om je weer te concentreren. Dat is heel lastig als je zo kwaad bent op degenen die dat op hun geweten hebben."

"Maar we mogen niet voorbijgaan aan het feit dat Sporting Lissabon een hele goede ploeg is. Veel spelers hadden vandaag de vorm niet, maar de Portugezen deden het uitstekend."




Tags

gullit bommen cyprus geweten gooiden lissabon onderbreking oranje sporting teleurgestelde voorbijgaan vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda