Transparent
Inloggen
Sluiten

ZWARTE AVOND VOOR FEYENOORD

24 februari 2005 22:57

Het zou een zwarte avond worden voor Feyenoord in De Kuip. De Rotterdammers verloren in een duel dat werd ontsierd en beheerst door incidenten rondom het veld met 1-2 van Sporting Lissabon.

In de eerste helft leek Feyenoord nog kansen te hebben op een positief resultaat. Na zo'n kwartier spelen kon de ploeg bij vlagen druk uitoefenen op de tegenstander en had het een reeks gevaarlijke aanvallen.

In de tweede helft was Feyenoord eigenlijk kansloos. Gullit bracht Ono is voor de Portugees Basto om het voetbal te versterken. Dat bleek echter niet goed uit te pakken. De organisatie in het elftal viel weg en de Portugezen wisten daar goed van te profiteren. Zelf creerde Feyenoord niets meer. Zeker nadat het duel na de 0-1 tijdelijk werd gestaakt door de scheidsrechter nadat een speler werd geraakt door een aansteker was het vuurtje gedoofd aan Feyenoord kant. De ploeg moest er nog minimaal twee scoren en dat zat er met een half uur te spelen tegen deze tegenstander niet meer in.

Dat het in de slotfase nog 0-2 en 1-2 zou worden de laatste via Hofs, was nog slechts voor de statistieken.




Tags

aansteker basto beheerst creerde gedoofd gevaarlijke gullit hofs kuip lissabon ono ontsierd portugees sporting vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal brands gaal geluisterd gio hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool luts meijer pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda