Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: Kuyt bepaalt zelf wanneer hij gaat

23 februari 2005 20:15

Verslaggever: K

Ruud Gullit liet tegenover Telegraaf.nl weten te hopen dat Dirk Kuyt ooit bij een absolute topclub zal spelen. "Ik hoop hem later bij Milan, Real Madrid of Manchester United te zien spelen. Dat zou me heel erg trots en blij maken." Vanwege zijn en Feyenoord belangen zal hij Kuyt niet adviseren over een toekomstige stap. Hij hoopt dat de spits zolang mogelijk bij Feyenoord blijft. maar hij realiseert zich ook dat dat niet aan hem is. "Een gewilde speler bepaalt zelf wanneer hij weggaat bij een club. Dat voelt hij zelf aan en dat geeft hij ook zelf aan. Daar kan een club verder weinig aan doen."

Lees het gehele interview van Gullit over Kuyt in De Telegraaf

Meer op




Tags

kuyt gullit telegraaf madrid milan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda