Feyenoord in Utrecht niet in de problemen: 0-2

20 februari 2005 14:23

Feyenoord heeft in Utrecht heel eenvoudig met 0-2 weten te winnen. Het zal voor de Rotterdammers niet vaak zo makkelijk zijn geweest in De Galgenwaard. Feyenoord speelde overigens weinig bijzonder, maar gaf in totaal slechts twee punten weg. dat had mede te maken met het zwakke spel van FC Utrecht. Verdedigend lijkt Feyenoord alles wel op de rit te hebben. Opbouwend, aanvallend ontbrak de creativiteit en de schwung om echt indruk te maken. Dat hoefde ook niet omdat Feyenoord al na tien minuten bij de eerste kans via een wereldgoal op een 0-1 voorsprong kwam. Dirk Kuyt gaf een prachtige pass die door Castelen prachtig in de kruising werd gelobt. In de tweede helft werd die voorsprong uitgebreid. Voormalig FC Utrecht spits Dirk Kuyt reageerde attent nadat Terol een bal niet goed wegwerkte. Hij scoorde daarbij de 0-2.