Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbereiding Feyenoord in Zwitserland

25 oktober 2000 23:20

Verslaggever: RvW

Afgaand op de laatste training in Zwitserland zullen er donderdagavond weinig verrassingen zijn in de basiself van van Marwijk: De vermoedelijke 11: Dudek, Gyan, Van Gobbel, De Haan, Rzasa, Bosvelt, Korneev, Paauwe, Kalou, Tomasson en Leonardo. Rzasa is weer hersteld van zijn blessure en zal waarschijnlijk de plaats van Tininho weer innemen. Als Van Marwijk het niet aandurft twee twijfelgevallen (Tomasson en Rzasa) in te zetten wordt Rzasa waarschijnlijk de dupe.

Van marwijk wil Tomasson sowieso laten spelen morgenavond, omdat hij de aanvaller erg belangrijk acht voor het elftal. Jurek Dudek miste een training uit voorzorg, maar is geen probleem voor de wedstrijd donderdagavond.

Van Marwijk wilde in Zurich waken voor onderschatting. Volgens hem is het een ploeg die veel scorend vermogen heeft en net als Feyenoord fysiek sterk is. Feyenoord moet echter kunnen profiteren van de zwakke verdediging van de Zwitsers. Van Marwijk drong er bij zijn team op aan vanaf het begin 100% geconcetreerd te zijn.

Meer op




Tags

marwijk rzasa tomasson zwitserland dudek aandurft afgaand basiself bosvelt drong geconcetreerd gobbel gyan haan jurek kalou korneev leonardo onderschatting paauwe scorend tininho twijfelgevallen verrassingen voorzorg zurich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda