Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks blijft eerste keus; Lodewijks wil nog wel een jaar door

17 februari 2005 18:32

Verslaggever: K

Feyenoord coach Ruud Gullit liet tegenover Radio Rijnmond weten dat Patrick Lodewijks zijn eerste keus blijft. In De Telegraaf liet Gullit weten dat de beslissing met de gehele technische staf is genomen: "Het was een heel vervelende beslissing om te nemen. Maar in het belang van de club heb ik het gedaan. Mijn indrukken van Lodewijks zijn beter dan die van Babos. Patrick speelde tegen Willem II rustig en degelijk. Mede daarom heb ik nu voor Lodewijks gekozen. De gehele technische staf stond erachter. Nee, aan de spelers heb ik niets gevraagd."

Voor Babos kwam de beslissing hard aan. "Ik ga eens goed nadenken hoe ik nu verder moet bij Feyenoord." Hij liet weten de coach niet te begrijpen omdat die eerder zijn vertrouwen had uitgesproken in Babos.

Lodewijks was uiteraard erg tevreden met de speeltij die hij nu weer krijgt. Als jullie voor mij een nieuw contract kunnen regelen als doelman, vind ik dat best. Het betaalt tenslotte veel beter dan als aankomend keeperstrainer. Maar voorlopig ga ik genieten van elke speelminuut die ik krijg. Dat het nog maar lang mag duren" zo liet hij weten in De Telegraaf.

Meer op




Tags

lodewijks babos gullit telegraaf indrukken rijnmond speelminuut speeltij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda