Transparent
Inloggen
Sluiten

Vader Kalou; naturalisatie Salomon; onthoudt zich over keuze nationale elftal

14 februari 2005 21:29

Verslaggever: K

In een interview met de krant 24 heures in Ivoorkust werd de vader van Salomon Kalou ondervraagd over het in Ivoorkust veelbesproken item betreffende Salomon Kalou: voor welk nationale elftal gaat hij nu uitkomen. Ondanks diverse vragen wilde zijn vader daar niets over loslaten. Volgens hem is dat een keus van Salomon en laat hij hem daar volledig vrij in. Kalou zou onlangs op trainingskamp gaan met Ivoorkust volgens berichten, maar ontbrak daar uiteindelijk. Volgens zijn vader kwam dat vanwege een blessure die hem in die periode inderdaad aan de kant hield.

Vader Kalou gaf toe dat zijn zoon momenteel in het proces van naturalisatie to Nederlander is. Dit staat echter nog los van de keuze voor het nationale elftal. Voor Regelgeving en financiele belangen zoals bij transfers en belastingzaken zou naturalisatie van belang zijn.

Meer op




Tags

kalou salomon naturalisatie ivoorkust onthoudt belastingzaken heures loslaten ondervraagd trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk kloese liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda