Transparent
Inloggen
Sluiten

Krant Ivoorkust: Salomon Kalou in nationale elftal Ivoorkust

4 februari 2005 22:11

Verslaggever: K

Volgens Fraternite Matin, een krant in Ivoorkust, zou Salomon Kalou voor het nationale elftal van Ivoorkust hebben gekozen. Hij zou zich dinsdag bij de nationale ploeg voegen voor een vriendschappelijke interland tegen Congo.

In hoeverre het bericht op waarheid berust is onduidelijk. Het wordt nog niet door andere bronnen bevestigd. Mogelijk is hij wel geselecteerd, maar of hij de uitnodiging ook aanneemt, is maar de vraag. Kalou twijfelde eerder meerderemalen openlijk tussen het nationale elftal van Nederland en Ivoorkust.

Aangezien Salomon Kalou op dit moment geblesseerd is lijkt het in ieder geval niet waarschijnlijk dat hij komende week al naar Afrika zal afreizen.

Meer op




Tags

ivoorkust kalou salomon aanneemt afrika berust congo fraternite matin meerderemalen nederland waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.526 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave