Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorien onder vuur: alle vertrouwen in Gullit

24 januari 2005 23:56

Verslaggever: K

Jorien van den Herik was maandagavond te gast in het programma Studio Voetbal. De voorzitter van Feyenoord alg eigenlijk continu onder vuur bij Youri Mulder en met name Hugo Borst over de matige prestaties, de bepekrte financiele mogelijkheden die er al jaren zijn, de gebeurtenissen rond de voormalig looptrainer en de technische staf. Jorien van den Herik liet weten alle vertrouwen te hebben in Ruud Gullit en dat hij de zaak op de rails krijgt. Voor dit moment is het volgens hem 100% zeker dat Gullit het seizoen afmaakt bij Feyenoord.

De voorzitter gaf verder aan hij met Wotte en met name Gullit gesproken had over de manier waarop ze overkomen en communiceren in de media. Volgens Van den Herik dient kritiek en met name die op individuele personen is gericht binnenskamers gehouden te worden en dient er meer een wij gevoel uitgestraald te worden.

Meer op




Tags

gullit jorien herik vuur alg bepekrte binnenskamers borst communiceren mulder rails uitgestraald wotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda