Transparent
Inloggen
Sluiten

Maken naast ?stlund en De Graaf ook Gibbs en Hofs hun debuut in de basis?

21 januari 2005 19:36

De wijzigingen in de selectie deze week kunnen toch nogal wat impact hebben op het basiselftal. ?stlund en De Graaf leken al direct zeker van een basisplaats op de rechterflank. Nu Gibbs speelgerechtigd is en Paauwe twijfelachtig vanwege een blessure is het de vraag voor wie Gullit kiest. Als Paauwe afvalt lijkt de keuze voor Gibbs een logische.

Afgaand op de trainingen lijkt Lazovic toch weer genoegen te moeten gaan nemen met een plaats op de bank nadat hij in de oefenwedstrijden niet kon overtuigen. in dat geval zal Kuyt weer doorschuiven en komt er op het middenveld een plaats vrij voor de dynamische Hofs. Feyenoord zou dan veel evenwichter en uitgebalanceerd worden.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Babos,
?stlund, Saidi, Paauwe/Gibbs, Bosschaart,
De Graaf, Pardo, Hofs, Goor,
Kuyt en Kalou.




Tags

gibbs graaf hofs stlund paauwe kuyt afgaand afvalt babos basiselftal bosschaart dynamische evenwichter goor gullit kalou lazovic pardo rechterflank saidi twijfelachtig uitgebalanceerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda