Transparent
Inloggen
Sluiten

Pay-per-view houdt contractverlenging Stad Rotterdam tegen

19 oktober 2000 23:50 - Voetbal International

Verslaggever: RvN

Het contract van shirtsponsor Stad Rotterdam zal niet verlengd worden als de verzekeringsmaatschappij blijft vasthouden aan de clausule dat feyenoord niet achter de decoder verdwijnt, zo meldt Jorien van den Herik in VI. Volgens de voorzitter van Feyenoord wil Feyenoord in de beslissingen over de toekomst en met name nieuwe inkomstenmodellen als Pay-per-view niet geremd worden door sponsorcontracten.

De voorzitter lijkt heilig te geloven in pay-per-view. 'De seizoenkaarthouder moet ook betalen voor een bezoek aan het stadion. De een heeft een aansluiting op de kabel, betaalt een vast bedrag waarvoor hij 24 uur per dag kan afnemen. Een ander belt in en wordt via een telefoonrekening aangeslagen. Wie de wedstrijd wil zien, zeker live, zal daarvoor straks gaan betalen. En daarom heen komen de reclames.' aldus Van der Herik in VI.

Meer op Voetbal International




Tags

pay view herik aangeslagen decoder geremd inkomstenmodellen jorien kabel reclames seizoenkaarthouder shirtsponsor sponsorcontracten telefoonrekening verzekeringsmaatschappij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda