Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks wilde spelers wakker schudden met uitspraak

29 december 2004 21:22

Verslaggever: K

In een uitgebreid en openhartig interview in het blad Sportweek liet Patrick Lodewijks weten dat hij zijn uitspraak voor Radio Rijnmond dat hij een paar spelers wel voor hun muil zou willen slaa, bewust had gedaan om een aantal mensen wakker te schudden. De uitspraak viel slecht bij Feyenoord. "Dat heb ik bewust gezegd. Ik heb me nog nooit zo moedeloos gevoeld. En dat wil wat zeggen, want ik ben optimistisch van aard. Het was een opeenstapeling van ergernissen." Dat het nog steeds heel diep zit bij Lodewijks werd heel duidelijk uit het interview. Hij liet ook weten dat hij zich tijdens het interview een paar keer moest inhouden. Wat de keeper betreft komen er in ieder geval een paar winnaars bij in de selectie. "Sowieso zal iedereen zijn stinkende best moeten doen. Ik vind: juist nu moet je sterven op het veld."

Een aanrader, het interview in Sportweek.

Meer op




Tags

lodewijks schudden wakker sportweek aanrader blad ergernissen inhouden moedeloos muil openhartig rijnmond slaa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda